3.3.2021 klo 12.00-12.25 Ruoka-apu.fi-verkkopalvelu ja keskustelua monimuotoisesta ruoka-aputyöstä

Järjestön/toteuttajan nimi: Osallistava yhteisö -hanke / Kirkkopalvelut ry

Järjestäjän yhteystiedot:
ruoka-apu.fi
Osallistava yhteisö -hanke,
Yhteydenotot ja tiedustelut:
projektipäällikkö Reetta Nick
p. 040 809 1684
reetta.nick@kirkkopalvelut.fi
info@ruoka-apu.fi

Tapahtuman kesto: 25 minuuttia

Kuvaus tapahtumasta: Esittelyssä ruoka-apu.fi-nettipalvelu ja sen mahdollistama yhteistyö. Sivu on syntynyt osana Stea-rahoitteista Osallistava yhteisö -hanketta, jossa kehitetään suomalaista ruoka-aputoimintaa paikallisesti, verkostoissa sekä valtakunnallisesti. Ruoka on myös hyvä sisäänheittotuote muuhun apuun. Vaikuttavamman ruoka-aputoiminnan  mahdollisuuksia avaa projektipäällikkö Reetta Nick. Nettisivun esittelee verkkoviestinnän kehittäjä Annmari Salmela. Sloganimme mukaisesti ruoka-apu.fi-palvelu on ”enemmän kuin ruokaa”.  Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Linkki tapahtumaan: http://bit.ly/ruoka-apufiesittely