3.3.2021 klo 11.00-12.00 ”eKlubitalo on ollut minulle tärkeä ikkuna sosiaaliseen elämään” – Nuorten Ystävien eKlubitalotoiminta esittelyssä

Järjestön/toteuttajan nimi: Nuorten Ystävät, Klubitalot Pönkkä, Tönäri ja Roihula

Järjestäjän yhteystiedot: www.nuortenystavat.fi

Tapahtuman kesto: 60 minuuttia

Kuvaus tapahtumasta:
Nuorten Ystävien Klubitalot Pönkkä (Oulu), Tönäri (Kajaani) ja Roihula (Rovaniemi) ovat työikäisille tarkoitettuja matalan kynnyksen yhteisöjä, joissa voi kohdata muita ihmisiä, saada tukea ja mielekästä tekemistä arkeen sekä vahvistaa työ- ja opiskeluvalmiuksia.

Vuonna 2020 NY Klubitalot siirsivät toimintansa erilaisiin verkkoympäristöihin ja yhdessä yössä syntyi eKlubitalotoiminta. Tule kuulemaan lisää eKlubitalojen monipuolisesta toiminnasta ja poikkeuksellisen vuoden aikana kertyneistä kokemuksista. Mukana esittelyssä myös digikummitoiminta.

Esittelemässä NY Klubitalojen palveluesimies Lahja Leiviskä, Klubitalo Pönkän vastaavan työhönvalmentajan Taija Hirvosen sekä NY Klubitalojen digikummeja.

Linkki tapahtumaan: https://zoom.us/j/96942860335