Virtuaaliset järjestömessut 2.-3.3.2021

ISO KIITOS! SUOMEN ENSIMMÄISET HYVINVOINTIA JA OSALLISUUTTA TUKEVAT VIRTUAALISET JÄRJESTÖMESSUT OVAT NYT PÄÄTTYNEET JA SIVUSTO HIIPUU KÄYTÖSTÄ VIIKON 9 AIKANA.

YHTEENSÄ MESSUILLA ON OLLUT YLI 4000 KÄVIJÄÄ JA KAIKKIAAN KAHDEN PÄIVÄN AIKANA JÄRJESTETTIIN 148 TAPAHTUMAA. MIELETÖNTÄ!

Järjestäjien yhteisenä tavoitteena on lisätä osallisuutta ihmisten arkeen. Virtuaalimessujen avulla halutaan nostaa esille järjestöjen rooli osallisuuden lisääjinä. Messujen suojelijana ja avaustilaisuuden puheenvuoron pitäjänä toimii sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen. Tutustu avaustilaisuuden ja tapahtumapäivien ohjelmaan!

Osallisuutta ja hyvinvointia tukevien Virtuaalisten järjestömessujen ohjelma-aikataulu on nyt julkaistu! Kokonaan verkossa toteutettavat järjestömessut tarjoilevat kahden päivän aikana yli 50 järjestötaholta yli 130 tapahtumaa.

Somessa virtuaalisista järjestömessuista voit käyttää tunnistetta #virtuaalisetjarjestomessut

Ohjelma ti 2.3.2021

Tietoa messuista

Ohjelma ke 3.3.2021

Tietoa järjestäjistä

”Miten lisätä osallisuutta? Miten olisi kaikille avoimet ja maksuttomat virtuaalisesti toteutettavat järjestömessut? Messut, jossa järjestöt itse valitsevat, millaista ohjelmaa ja miten sen järjestävät ja osallistujat valitsevat, mihin ja kuinka paljon osallistuvat.

Itä-Lapin kuntayhtymä

Virtuaaliset järjestömessut järjestävät Lapin alueella osallisuutta lisäävät hankkeet: High Five, Hyvää huomista! sekä VALPAS 2. ESR-rahoitteisten hankkeitten taustaorganisaatioina toimivat Itä-Lapin kuntayhtymä, Ranuan kunta ja Nuorten Ystävät ry.